Více informací
Jak používat mořskou sůl
Mořskou sůl Wolfberry používejte běžným způsobem. Je vhodná do všech vařených, pečených, smažených, kvašených či jinak připravovaných jídel. Dá se použít k přípravě vývarů, polévek a k nakládání masa a zeleniny. Nezapomeňte přidat špetku i do buchet, domácího pečiva, krupicové kaše, některých mléčně kvašených nápojů, do domácích uzenin, k dochucení zeleniny nebo do tibetského šlehaného čaje s máslem. Tato sůl by zajisté neměla chybět v kuchyni mistrů kuchařského umění či znalého gurmána. Nepoužívejte ji k dosolení, aby Vám zrna nekřupala mezi zuby. Pokud ji budete mlít v mlýnku, po čase zvlhne. Vlhká zrna se pak lepí k sobě.
Charakteristika
Tradice výroby soli se datuje již od časů Féničanů. V historii byla mořská voda v mnoha zemích často jediným zdrojem soli. Stejně jako kdysi se i dnes získává odpařováním vody na slunci. Když je sůl suchá, přepravuje se k dalšímu zpracování, vícefázovému čistění a sušení. Výsledkem jsou bílé krystaly o velikosti 1-3 mm.
Tento produkt je zcela bez přísad a alergenů. Není geneticky modifikován ani ozářen. Je vhodný pro vegetariány i vegany.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 0 kJ/ 0 kcal; Tuky: 0 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 0 g; z toho cukry: 0 g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 0 g; Sůl: 98,5 g
Složení
Mořská sůl
Skladování
Jak mořskou sůl Wolfberry skladovat? Sůl si bere vlhkost ze vzduchu. Nejlépe je jí skladovat ve vzduchotěsné skleněné nádobě. K zakrytí použijte raději víčko z umělé hmoty. Doporučená doba spotřeby je při správném skladování 5-6 let.
Země původu
Portugalsko
Obsah
700 g