Více informací
Jak konzumovat sušené vepřové maso Mamut
Je to velmi jednoduché. Stačí jen otevřít. Nízká hmotnost a výtečná chuť sušeného a marinovaného masa si najde místo v nejednom batohu turisty či horolezce. Sušené plátky kvalitního vepřového masa Vám nabídnou i doma nevšední gurmánský zážitek třeba při posezení s přáteli.
Charakteristika
Sušené maso se objevuje v historii lidstva v mnoha podobách. Současná a nejznámější je asi severoamerická verze známá jako Jerky. K sušení se vždy používá libové maso s nízkým obsahem tuku. Z malého kousku sušeného masa lze získat stejné množství bílkovin jako z 2,4 krát většího kusu čerstvého masa. Pro stavbu svalů je tedy ideální. Další předností je jeho vysoká trvanlivost a nenáročnost na dlouhodobé uchovávání.
Nutriční hodnoty ve 100g:
Energetická hodnota 1255 kJ/296 kcal; tuky 1,7 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g; sacharidy 14 g; z toho cukry 10 g; bílkoviny 56 g; Sůl 3,9 g
Složení
Vepřové maso sušené, sůl, pepř, sójová omáčka.
Skladování
Uchovávejte v suchu a temnu. Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +20°C.
Země původu
Česká republika
Veterinární registrační číslo CZ 62910536
Obsah
250 g