Více informací
Jak konzumovat jablkové chipsy se skořicí
Sáček s chipsy si většinou otevíráme, když nás popadne chuť. Jablkové chipsy se skořicí se však dají použít na mnoho dalších způsobů. Poslouží jako rychlá svačina lidem bez rozdílu věku. K čaji, jako šikovný snack na doma, na cesty i do práce, na výlety, do vlaku nebo dětem do školy. Přidat je můžeme i do misky k vločkám. Podáváme také s javorovým či jiným dipem.
Charakteristika
Jablko je ovoce, které patří mezi nejběžnější druhy ovoce nejen ve střední Evropě. Plod je podobně jako hruška malvice. Jablka obsahují pektiny, které příznivě ovlivňují hladinu cholesterolu v krvi. Obsahují rovněž draslík, hořčík, vápník, fosfor, železo, síru a mangan, celulózu a enzymy podporující trávení. Také vitamín C, provitamin A a vitamíny skupiny B. Dokonalá výrobní technologie pak zajišťuje, že jablkové chipsy jsou voňavé, křupavé a čerstvě chutnající. Jsou bezlepkové, bez konzervačních látek, laktózy, sóji, umělých barviv a tuků. Jablkové chipsy jsou vhodné pro vegany i vitariány. Přidaná skořice působí na chuť k jídlu, osvěžuje a podporuje trávení. Pro dochucení je v malém množství použit třtinový cukr.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie: 1562 kJ/ 373 kcal; Tuky: 1,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g; Sacharidy: 78 g - z toho cukry 76 g; Vláknina: 17 g; Bílkoviny: 2,0 g; Sůl: 0,05 g
Složení
jablka (97%), třtinový cukr (2%), skořice (1%)
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě.
Obsah
50 g